product
catalog
E-Commerce Get in touch

Metalwork

Branschvinnare 2023 50 anni, 1967 - 2017
MW_Sverige_01 MW_Sverige_02

Företagsprofil

Om Metal Work Sverige
I dag är automationssystem viktiga för alla produktioner, där integrationen av digitala verktyg finns för att säkra snabba och mer effektiva produktionsprocesser och konsekventa resultat, oavsett industri. 

Globala lösningar förankrade lokalt
Metal Work grundades i Italien 1967 och vi har sedan dess specialiserat oss på pneumatiska komponenter till automationssystem över hela världen. Metal Work Sverige AB etablerades 1988 och idag är vi 14 kompetenta medarbetare som hjälper och levererar kundespecifika automationslösningar till produktionsverksamheter åt hela den svenska industrin.

Kontakta Metal Work Sverige 

Människor är avgörande för din och vår framgång
Hos Metal Work Sverige är medarbetare vår viktigaste resurs. Våra duktiga rådgivare har många års erfarenhet och erbjuder tekniska lösningsförslag baserade på den senaste kunskapen inom pneumatik och automation. I nära samarbete med er, med utgångspunkt från er produktion, komponeras automationslösningar som bidrar till att säkra snabba och mer effektiva produktionsprocesser för er som kund. Med vår egna produktionsanläggning erbjuder vi snabba leveranstider på alla våra produkter.

Se våra topp produkter 

Kvalitét i design, produktion och distribution
När ni samarbetar med Metal Work är ni garanterad en hög kvalité i alla faser. Vi är en fullt automatiserad produktionsverksamhet, som är ISO 9001-certifierad, vilket är din garanti för att alla våra produkter uppfyller kundspecifika krav samt relevanta lag och myndighetskrav. I stort sett alla våra produkter produceras på våra egna fabriker, vilket gör det möjligt för oss att övervaka hela processen, från val av råvaror till slutmontering och test i er produktion.

Läs mer om våra produktcertifieringar