product
catalog
E-Commerce Get in touch

Metalwork

Branschvinnare 2023 50 anni, 1967 - 2017

Utbildningskurser

Vi öppnar upp portarna till vår nya utbildningslokal i Vellinge.

En pneumatikutbildning är nyckeln till kunskap och framgång inom en värld av automation och teknik. 

Pneumatik är hjärtat av automatiserade system i tillverkningsindustrin, fordonsbranschen och mer. Det är avgörande för att driva produktionsmaskiner och skapa innovativa robotlösningar. Med pneumatiklärande blir du en del av teknologins framtid. 

Så varför vänta? Ta steget in i en spännande värld av pneumatik. Kontakta oss idag för att börja din resa mot pneumatikens spännande värld!
 

Grundutbildning pneumatik

Denna pneumatiska utbildning syftar till att göra deltagarna bekanta med design, konstruktion och drift av pneumatiska komponenter. Detta inkluderar tolkning av kretsscheman och symboler, samt enklare felsökning och dimensionering.

pdf icon Ladda ner PDF


Fortsättningskurs pneumatik

Denna utbildning täcker ämnen som avancerad design och optimering av pneumatiska system för att maximera prestanda och effektivitet. Studenter kommer bland annat att lära sig att använda sensorer och tryckvakter för att övervaka och kontrollera pneumatiska processer i realtid.

pdf icon Ladda ner PDF


Green Deal

Kursen syftar till att ge deltagarna en fördjupad förståelse för hur man effektivt kan använda pneumatiska system och komponenter för att minimera energiförbrukningen. Genom teoretiska koncept, praktiska exempel och interaktiva övningar kommer deltagarna att lära sig strategier och tekniker för att optimera pneumatiska system och därigenom bidra till hållbarhet och kostnadsbesparingar för industriella och kommersiella applikationer.

pdf icon Ladda ner PDF

 

För att anmäla dig till våra utbildningar eller om du har några frågor, är du välkommen att kontakta oss på utbildning@metalwork.se
 

Utbildningstyp Datum
Grundutbildning Pneumatik 01-02 februari
21-22 mars
25-26 april
23-24 maj
12-13 september
26-27 september
03-04 oktober
Fortsättningskurs Pneumatik 22-23 februari
30-31 maj
14-15 november
28-29 november
Green Deal 11-12 april
11-12 juni
05-06 december